Lokalodlat

Lokalodlat tycker vi om. Därför har vi samarbeten med ett flertal odlare i vårt närområde. Dessa kategoriserar vi för att du enkelt skall se att valet av produkt är av första klass.
Även produkter från odlare med små volymer ingår i vårt utbud. Detta gör det möjligt för butiker och restauranger att tillgå ett sortiment av unika produkter som utan Hembergs inte vore möjligt. Vi har valt att klassificera dessa odlare med LOKALODLAT, så håll utkik efter det!
Kontakt oss för en diskussion om hur din verksamhet kan utvecklas med oss.

Gydans Grönsaker

Odlat med kunskap och passion nära Dig

Patrik Severinsson på Gydans Grönsaker är uppvuxen med odlingen och började tidigt hjälpa sin pappa med familjens odling. Närheten till havet gör att odlingsklimatet är bra och jordarnas rusinslag gör att sallaterna utvecklar ett pra pigment. Patrik trivs med att bo nära sina odlingar och att tillsammans med sin familj se produkterna växa för att bli något som uppskattas på Din tallrik

gydans

Familjen Timour

Företaget Timours grönsaker startades 1991 med diverse grönsaker. Sedan inriktade Lennart och Gunnbritt sig på broccoli och vitkål. De sår plantorna själva och sätter dem i drivbänkar och när de vuxit till sig planteras de ut på öppna fält. Efter det radhackas odlingarna för hand då deras filosofi är att inte bespruta mer än nödvändigt. Med Hembergs som lokal återförsäljare bidrar Lennart och Gunnbritt med något positivt för vår miljö och hälsa.

timour

Tönnersjö Ekologiska

Tage Johansson i Tönnersjö tillhör skaran lokala odlare som valt att odla ekologiska produkter. Produkterna Tage odlar är ekologisk purjolök och ekologisk vitkål. Det är alldeles uppenbart att med stort engagemang och känsla för sina odlingar lyckas Tage år efter år leverera produkter av absolut toppklass.

tonnersjo